Hogyan kell feladni egy hirdetést az adom.hu apróhirdető oldalra?

in Internet/Vásárlás és Eladás

HOGYAN KELL FELADNI EGY HIRDETÉST AZ ADOM.HU APRÓHIRDETŐ OLDALRA?

Ha el szeretnénk adni egy ingatlant vagy meg szeretnénk válni valamelyik, már nem használt, ruhaneműnktől, akkor érdemes regisztrálni az adom.hu oldalára.

Az adom.hu az egyik legújabb apróhirdető oldal, amit folyamatosan fejlesztenek. Az apróhirdetés feladó felület könnyen kezelhető, az oldal kinézete modern, ezért ha bármit eladnál vagy vásárolnál, ezt az oldalt ne hagyd ki.
Csinaldjol.hu
APRÓHIRDETÉS

REGISZTRÁLJ AZ ADOM.HU-N

Az adom.hu regisztrációs oldalán add meg a nevedet, az e-mail címedet és a használni kívánt jelszót VAGY regisztrálj a facebook fiókoddal. Ha ezzel készen vagy, akkor lépj be a fiókoddal az oldara.

ÍRD MEG A HIRDETÉS SZÖVEGÉT

A hirdetés szövegének megírása a legfontosabb, ha valamit el szeretnénk adni, ezért nagyon fontos, hogy minden információt beleírjunk.
Kattints ide és tartsd be a tanácsainkat!

ADD FEL AZ APRÓHIRDETÉST

Ha elkészítettük a hibátlan fotót a termékünkről, szolgáltatásunkról és megírtuk a hasznos információkkal teletűzdelt szöveget, akkor nincs más hátra, minthogy feladjuk az apróhirdetést.
Kattints ide a hirdetés feladásához!

MIT KELL TARTALMAZNIA EGY TÖKÉLETES HIRDETÉSNEK?

1470399662_Marketing.png

Figyelemfelkeltés

Írjuk bele a hirdetésbe, hogy miért érdemes megvennie az érdeklődőnek a termékünket. Írjunk le néhány előnyt, hogy könnyebben dönthessen.

1470399671_SEO.png

Részletes adatok

Minden tulajdonságot írjunk le arról áruról, amit el szeretnénk adni. Ha minden információ szerepel a hirdetés szövegében, akkor kevesebb eséllyel írnak nekünk felesleges üzeneteket az érdeklődők.
Emellett, ha mindent tudnak, nem érzik magukat becsapva.

1470399715_E-Commerce.png

Csomagszállítás

Ha egy terméket szeretnénk eladni, akkor nagyon fontos, hogy ne csak "Személyes átvételt" jelöljünk meg a hirdetés szövegében, mert nem biztos, hogy pont a mi városunkban szeretné azt megvenni valaki.
Az online kalkulátor segítségével könnyen kiszámolhatod a csomagküldés díját, csak a csomagadatokat kell megadnod. Kattints ide!

1470399674_App_Development.png

Hibátlan fotó

Az eladni kívánt termékhez mindig hibátlan fényképet mellékeljünk. A fotó legyen világos, éles, jó minőségű, nagy méretű, tehát ne legyen sötét, homályos és apró.

1470399667_Newsletter.png

Telefonszám

Az e-mail címünk mellett érdemes megadni a telefonszámunkat, ha gyorsan el szeretnénk adni a termékünket, szolgáltatásunkat. Az emberek nagyon lusták, ezért mindig a könnyebb utat választják, ami ebben az esetben a telefonhívás.

1470399656_Branding.png

Pontos ár

Mindig adjuk meg az eladni kívánt tárgy pontos árát. Az érdeklődők nem szeretik az
"ál-INGYENES" cuccokat, amiért később mi pénzt szeretnénk kérni, csak a figyelemfelkeltés miatt állítottuk be az "INGYENES" árat.
Az irányár sem megfelelő, mert abból nem derül ki, hogy alkuldható vagy tényleg annyit szeretnénk érte kapni.
Kerek perec le kell írni, hogy
X Forintba kerül valami.