Hogyan válassz egészségügyi tanfolyamot a TanfolyamOKJ.hu oldalán?

in Egészség/Oktatás

Hogyan nyiss meg egy PDF dokumentumot?

Legtöbbször, ha megnyitunk egy bankszámlakivonatot, e-bookot, elektronikus számlát vagy ezekhez hasonló dokumentumot, általában PDF formátumban töltjük le.

Egy PDF dokumentum megnyitására szolgáló program napjainkban már alapvető szoftvernek számít, amit telepítenünk kell a számítógépünkre.
CSINALDJOL.HU
PDF megnyitása

Tölts le egy ingyenes PDF néző programot

Szerencsére már a Google Chrome böngésző is megnyitja a PDF fájlokat, de ha nem azt használjuk az internetes böngészésre, akkor érdemes letöltenünk egy PDF olvasó programot. A CsinaldJol.hu a Foxit Reader programot ajánlja, amit itt tölthetsz le.

Telepítsd a programot

Letöltés után már nincs más dolgod, mint telepíteni a programot. Telepítés során egyszerűen a "Next" gomb többszöri megnyomásával telepíthető a PDF olvasó program (Foxit Reader).

Nyisd meg a dokumentumot

Miután a program fel van telepítve, már megnyitható a kívánt PDF dokumentum (e-book, számlakivonat, elektronikus számla stb.)

ajánlott pdf megnyitó programok

GoogleChrome

Google Chrome

Szerencsére most már a Google Chrome böngésző is megnyitja a PDF dokumentumokat. Ha ezt a böngészőt használod netezésre, akkor ezzel könnyen megnyithatod a PDF fájlt. Kattints ide a letöltéshez

SlimPDFReader

SlimPDF Reader

A SlimPDF Reader egy gyors PDF megnyitó szoftver. A funkciói közé tartozik a lapozás, nyomtatás, keresés.
Kattints ide a letöltéshez

AdobeAcrobatReader

Adobe Acrobat Reader

Talán ez a legismertebb PDF olvasó szoftver a világon. Az Adobe Acrobat Reader a PDF dokumentumok megnyitására szolgáló ingyenes program. Nagyon egyszerű a használata és sok funkcióval rendelkezik. Kattints ide a letöltéshez

NitroPDFReader

Nitro PDF Reader

A Nitro PDF Reader egy gyors és hatékony PDF olvasó és szerkesztő. Nagyon egyszerű a kezelése és sok funkcióval rendelkezik.
Kattints ide a letöltéshez

FoxitPDFEditor

Foxit PDF Reader

A Foxit PDF Reader PDF olvasó program alapszintű funkciókkal rendelkezik. Alkalmas a PDF dokumentumok megnyitására, nagyítására, illetve elmentésére. Kattints ide a letöltéshez

1470399656_Branding.png

Egyéb programok

Természetesen ezeken a programokon kívül még nagyon sok olyan van, amit az oldalunk nem tesztelt. Ha Te mást szerenél letölteni, akkor
Kattints ide a letöltéshez